23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Legjislacion 
Udhėzimi i kritereve e procedurat pėr pėrdorimin e subvencioneve shtetėrore pėr Sh.A. dhe ndėrmarjen e ujėsjellės kanalizimeve
kliko ketu ...  Me shume
KODI I ETIKES
kliko ketu ...  Me shume
Miratimi i Struktures dhe Organikės sė Drejtorise se Pėrgjithshme tė Ujėsjellės Kanalizimeve
kliko ketu   ...  Me shume

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės