23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » PROGRAMI I TRANSPARENCES   » Regjistri i Kėrkesave dhe Pėrgjigjeve 
Regjistri i kėrkesave dhe pėrgjigjeve 2017.
kliko ...  Me shume
Regjistri i kėrkesave dhė pėrgjigjeve 2016
kliko ketu... ...  Me shume

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės