23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prokurime 
Rregjistrin e realizimit tė prokurimit publik 8 mujor 2016
Kliko ketu.. ...  Me shume
Regjistrin e realizimi tė prokurimeve publike 4-Mujori 2017
Kliko ketu.. ...  Me shume
Regjistrin e realizimi tė prokurimeve publike pėr vitin 2015.
Kliko ketu,, ...  Me shume
RREGJISTRI I REALIZIMIT TE PROKURIMEVE PER VITIN 2017
Kliko ketu ...  Me shume

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės