23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » SH.A. Ujesjelles  » Benchmarking 
Agregate data of January-December 2012 Tė dhėnat e agreguara pėr vitin 2012..
kliko ketu . ...  Me shume
Indicator of January - December 2011 / Treguesit e vitit 2011
 For more information, click here. Mė shumė… ...  Me shume
Indicator of January-December 2010/Treguesit e vitit 2010
 For more information, click here. Mė shumė… ...  Me shume
Indicator of January-December 2009/Treguesit e vitit 2009
 For more information, click here. Mė shumė… ...  Me shume
Indicator of January-December 2008/Treguesit e vitit 2008
 For more information, click here. Mė shumė… ...  Me shume
Agregate data of January-December 2011 /Tė dhėnat e agreguara pėr vitin 2011
For more information, click here. Mė shumė… ...  Me shume
Agregate data of January-December 2010 /Tė dhėnat e agreguara pėr vitin 2010
 For more information, click here. Mė shumė… ...  Me shume
Agregate data of January-December 2009 /Tė dhėnat e agreguara pėr vitin 2009
 For more information, click here. Mė shumė… ...  Me shume
Agregate data of January-December 2008 /Tė dhėnat e agreguara pėr vitin 2008
 For more information, click here. Mė shumė… ...  Me shume
Te dhenat e agreguara per vitin 2016
kliko,, ...  Me shume

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės