23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Projekte  » Programi IPA (KE) 
Rehabilitimi dhe zgjerimi ITUN, ndėrtimi i rrjetit tė KUZ- Vlorė IPA 2012
Financuar nga Bashkimi Europian (BE) Ne shumen 14,781,331 Euro  Zbatuar nga AKUK, ne Vlorė Zbatimi filloi me 2016. Mbaron mė 2018. Ecuria e... ...  Me shume
Ndėrtimi i rrjetit KUZ (Vlorė,Ksamil,Kavajė dhe Shėngjin), IPA 2009.
Financuar nga Komuniteti Europian Ne shumen 14,381,885 Euro  Zbatuar nga IPA (Komuniteti Europian),  Zbatimi filloi me 2012. Mbaron... ...  Me shume

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės