23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Projekte  » Projekte me KfW 
Mbrojtja mjedisore e liqenit tė Ohrit, Kanalizimet e Ujėrave tė Zeza Pogradec (Faza III)
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPA 2010) Ne shumen 13,456,250 Euro Grant/Kredi Zbatuar nga DPUK, ne Korēė Zbatimi... ...  Me shume
Infrastruktura Komunale III dhe IV, Faza I- Qytetet Berat, Kuēovė, Librazhd, Prrenjas, Delvin, Gjirokastėr, Lushnje, Kamėz
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW), SECO Ne shumen 50,140,000 Euro  Zbatuar nga DPUK,  Zbatimi filloi me 2016. Mbaron mė... ...  Me shume
Programi i Infrastrukturės Komunale II - Lushnje
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPA 2010) Ne shumen 3,098,861 Euro Kredi Zbatuar nga DPUK, ne Fier Zbatimi filloi me... ...  Me shume
Programi i Infrastrukturės Komunale II - Kamėz
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPA 2010) Ne shumen 1,249,885 Euro Kredi Zbatuar nga DPUK, ne Tiranė Zbatimi filloi me... ...  Me shume
Programi i Infrastrukturės Komunale II - Berat-Kuēov
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPA 2010) Ne shumen 8,500,000 Euro Kredi Zbatuar nga DPUK, ne Berat Zbatimi filloi me... ...  Me shume
Programi i Infrastrukturės Komunale I - Lezhė
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Qeveria Zviceriane (SECO) Ne shumen 12,000,000 Euro Grant/Kredi Zbatuar nga DPUK, ne Lezhė Zbatimi... ...  Me shume
Programi i Infrastrukturės Komunale I - Gjirokastėr
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPF) Ne shumen 5,200,000 Euro Grant/Kredi Zbatuar nga DPUK, ne Gjirokastėr Zbatimi... ...  Me shume
Programi i Infrastrukturės Komunale I & II Sarandė
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPF) Ne shumen 7,700,000 Euro Kredi Zbatuar nga DPUK, ne Sarandė Zbatimi filloi me... ...  Me shume
Programi i Infrastrukturės Komunale I & II Fier
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPF) Ne shumen 10,000,000 Euro Grant/Kredi Zbatuar nga DPUK, ne Fier Zbatimi filloi... ...  Me shume

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės