23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Projekte  » PIU Banka Boterore 
REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST
REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (INDIVIDUAL CONSULTANT SERVICES)   COUNTRY:... ...  Me shume
Terms of Reference_Assistant Financial Management Specialist
Terms of Reference_Assistant Financial Management Specialist Background As a part of the World Bank’s assistance to the Government of... ...  Me shume
Terms of Reference for Project Engineer_November
  Project Engineer Terms of Reference Background As a part of the World Bank’s assistance to the Government of Albania, a... ...  Me shume
REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST
kliko ketu,, ...  Me shume
Publication of Contracts Awarded under NCB
Kliko ketu,, ...  Me shume

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės