23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi  » Rreth DPUK  » Informacione 
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
Per me shume ...  Me shume
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
Pėr mė shumė ...  Me shume
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
Pėr mė shumė ...  Me shume
EMP WSIP May 19 Final Draft Cleared for Consultation..
Pėr mė shumė ...  Me shume
Final Workshop Report_January2013
Pėr mė shumė ...  Me shume
Final Albanian Version_Projekti Investimit ne Sektorin e Ujit ne Durres_Janar2013
Pėr mė shumė ...  Me shume
Raport per performancen e kanalizimeve
Per me shume... ...  Me shume
Raporti Pėrfundimtar i Kontrollit tė Lartė tė Shtetit dhe Rekomandimet pėr vitin 2012
Per me shume... ...  Me shume
Raporti KLSH 2013
Kliko ketu,, ...  Me shume

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės