HOME » Introduction 
Furnizimi me ujė i plazheve Durrės-Kavajė nga pusshpimet e Ēermės,Loti I:Dublimi i pusshpimeve ekzistuese, rikonstruksioni i Stacioneve Qėndrore dhe ndertimi i rezervuarit 1000M3,linjat e ujesjellesit psshpime-stacioni qendror,

Ne shumen 314,035,787 Leke Buxheti Shtetit
Zbatuar nga DPUK, ne Durrės

Zbatimi filloi me 2013. Mbaron mė 2016.
Ecuria e projektit
Ndėrtimi i rrjetit KUZ shėrben pėr largimin e ujrave tė zėza dhe pėrmirėsimin e jetėsės sė 60000 banoreve tė zonės qė mbulon projekti.

Punimet kanė pėrfunduar dhe ėshtė bėrė kolaudimi.

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

 

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės