HOME » Introduction 
Furnizimi me ujė i plazheve Durrės-Kavajė nga pusshpimet e Ēermės,Loti II

Ne shumen 933,433,147 Leke Buxheti Shtetit
Zbatuar nga AKUK, ne Tiranė

Zbatimi filloi me 2015.
Ecuria e projektit
Vlera e kontrates : 933, 433, 147 Lekė me Tvsh.

Kontraktori: “ ANK “ shpk.

Punimet konsistuan nė:

Eshtė ndėrtuar rruga e aksesit pėr hyrjen nė objekt

Janė kryer punimet e dherava pėr sistemimin e sheshit funksional tė pus ndėrprerjes.

Janė pėrfunduar tė gjitha punimet e betonit dhe b/a per kėtė objekt.

Janė pėrfunduar punimet e muratuės.

Janė pėrfunduar punimet e shtresave dhe hidroizolimit tė objekti.

Janė ndėrtuar puseta e shkarkimit dhe puseta e komandimit(1.5x1.5x1.5)

Eshtė vendosur tubacioni i betonit pėr shkarkimin e ujrave dn 300

Eshtė pėrfunduar linja e furnizimit me tub PEHD dn.315 Pn 10at nga pus ndėrpreja deri tek depot egzistuese kavaje (Germim kanali, shtresa mbrojtėse me rėrė dhe mbushja sipas specifikimeve teknike tė dhėna nė projekt.

Nė lidhje me linjėn e ujesjėllesit me tubacion gize sferoidale DCI K9 25 at dhe 10 At janė vendosur 645 ml tubacion i dubluar ( germim + fv tubacione +mbushje sipas specifikimit teknik).

Projekti ka pėrfunduar, kolauduar dhe dorėzuar ndėrmarrjes U-K Kavajė.

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

 

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės