23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Infrastruktura Komunale III dhe IV, Faza I- Qytetet Berat, Kuēovė, Librazhd, Prrenjas, Delvin, Gjirokastėr, Lushnje, Kamėz

Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW), SECO
Ne shumen 50,140,000 Euro
Zbatuar nga DPUK,

Zbatimi filloi me 2016. Mbaron mė 2021.
Ecuria e projektit
Projekti pėrfshin dy faza

Faza e I

Hartimi i studimit tė fizibilitetit pėr qytetet Berat, Kuēovė, Librazhd, Prrenjas, Delvinė, Gjirokastėr, Lushnje, Kamėz.

Faza II

Hartimi i projekteve dhe zbatimi i punimeve nė terren.

Projekti vazhdon sipas grafikut tė parashikuar.Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės