23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Rehabilitimi dhe zgjerimi ITUN, ndėrtimi i rrjetit tė KUZ- Vlorė IPA 2012

Financuar nga Bashkimi Europian (BE)
Ne shumen 14,781,331 Euro
Zbatuar nga AKUK, ne Vlorė

Zbatimi filloi me 2016. Mbaron mė 2018.
Ecuria e projektit
Projekti parashikon zgjerimin dhe rehabilitimin e ITUN Vlore si dhe ndertim rrjeti KUZ

Janė realizuar rreth 85% tė punimeve. Pėr arsye tė mos kryerjes sė shpronėsimeve janė pezulluar punimet pėr rrjetin e kanalizimeve nė dy rrugė kryesore.Ėshtė miratuar dhe shtyrja e afatit tė pėrfundimit tė punimeve deri nė muajin Maj 2018.

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės