23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Ndėrtim i kolektorit kryesor tė ujėrave tė zeza dhe ITUP nė zonėn turistike Gjiri i Lalzit, Durrės

Ne shumen 1,319,216,061 Leke
Zbatuar nga AKUK, ne Durrės

Zbatimi filloi me 2015.
Ecuria e projektit
Kontraktori: "STRABAG AG" shpk

Vlera e objektit: 1,319,216,061 me TVSH

Perfitues: Zona turistike Gjiri I Lalzit

Produkti kryesor ėshtė projek-zbatimi i cili do realizojė:

F.V tuba te brinjezuar

F.V.Puseta plastike

Gėrmim +mbushje

Impianti i trajtimit tė ujrave tė pėrdorura.

Vazhdon implementimi.

Ky investim do tė zgjidh e pėrmirėsoje kushtet higjeno-sanitare tė zonės turistike tė Gjirit Lalzit , Bashkia Durrės.

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės