23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Furnizimet me ujė i fshatrave tė Komunės Golem (shtesė kontrate)

Ne shumen 420,319,978 Leke
Zbatuar nga AKUK, ne Durrės

Zbatimi filloi me 2015.
Ecuria e projektit
Vlera e plote : 420,319,978 lekė me tvsh

Kontrata ėshtč lidhur mė datė 10.06.2015 me nr.prot 1688 ndėrmjet kontraktorit “ G.P.G Company”shpk & “Gener 2” dhe Investitorit “Drejtoria e Pergjithshme e Ujėsjellės Kanalizimeve,Tiranė”.

Vendndodhja e Ujėsjellėsit:

Ujėsjellėsi shtrihet nė fshatin Golem dy lagjet e reja: Lagjia e Kinemase, fshati Mali i Robit, Kryemėdhenj, Seferas, Tilaj, Golemas tė gjitha kėto ndodhen nė Komunėn Golem.

Projekti parashikon:

Furnizimin me ujė tė kėtyre fshatrave duke ndėrtuar linjat e dėrgimit, tė shpėrndarjes dhe ndėrtimin e stacionit tė pompave.

Punimet e realizuara deri tani janė si me poshte:

Ndertimi i ujėsjellėsit tė fshatit Tilaj- Seferaj

Linja e Ujėsjellėsit me diameter nga 110 mm deri 63 mm me gjatėsi 11100 ml.

Ndėrtimi i ujėsjellėsit tė fshatit Kryemėdhenj:

Linja e Ujėsjellėsit me diametėr nga 125 mm deri 63 mm me gjatėsi 5920 ml.

Puseta janė ndėrtuar 24 copė

Nė fshatin Mali i Robit ėshtė realizuar linja e ujėsjellėsit sė bashku me pusetat shpėrndarės.

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės