23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Ndėrtimi i rrjetit tė ujėsjellėsit tė Gjirit tė Lalzit, Durrės

Ne shumen 299,699,966 Leke 2016
ne Durrės

Zbatimi filloi me 2017.
Ecuria e projektit
Ecuria e projektit ka arritur ne masėn 35% te punimeve.

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės