23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Mbrojtja mjedisore e liqenit tė Ohrit, Kanalizimet e Ujėrave tė Zeza Pogradec (Faza III)

Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPA 2010)
Ne shumen 13,456,250 Euro Grant/Kredi
Zbatuar nga DPUK, ne Korēė

Zbatimi filloi me 2013. Mbaron mė 2016.
Ecuria e projektit
Nėpėrmjet rehabilitimit tė sistemit tė kanalizimeve tė ujrave tė pėrdorura synohet pėrfundimi i plotė i rehabilitimit tė sistemit tė kanalizimeve tė ujrave tė pėrdorura pėr qytetin e Pogradecit.

Punimet kanė pėrfunduar dhe ka filluar faza 12-mujore e garancisė.
CLICK
CLICK
CLICK
CLICK
CLICK

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės