23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Programi i Infrastrukturės Komunale I - Gjirokastėr

Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPF)
Ne shumen 5,200,000 Euro Grant/Kredi
Zbatuar nga DPUK, ne Gjirokastėr

Zbatimi filloi me 2015. Mbaron mė 2016.
Ecuria e projektit
Nėpėrmjet rehabilitimit tė sistemit tė furnizimit me ujė tė pijshėm synohet furnizimi i vazhdueshėm dhe pa ndėrprerje 24 ore pėr rreth 60% tė popullsisė sė qytetit Gjirokaster si dhe rritjen e orareve tė furnizimit pėr pjesėn tjetėr. Gjithashtu synohet furnizimi i vazhdueshėm dhe pa ndėrprerje 24 orė i popullsisė sė fshatrave Valare, Shen Todor, Topullaraj, Komuna. Nėpėrmjet mbėshtetjes institucionale synohet ngritja e kapaciteteve tė Sh.a. Ujėsjellės Kanalizime Gjirokastėr, rritja e nivelit tė faturimeve dhe arkėtimeve, eleminimi i lidhjeve tė paligjshme, rritja e mbulimit tė kostove.

Punimet kanė pėrfunduar dhe ka filluar faza 12-mujore e garancisė.
CLICK
CLICK
CLICK
CLICK

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės