23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Furnizimi me ujė i plazheve Durrės - Kavajė nga pusshpimet e Ēermės, Loti III ( Linja e ujesjellesit nga piketa Nr.235, degėzimi Kavajė deri nė depon e re 4000 m3 Arapaj, ndėrtim depo e re 4000 m3 Arapaj, Durrės) ( Kontratė e lidhur)

Financuar nga Buxheti shtetit
Ne shumen 1,256,000,000 Leke
Zbatuar nga AKUK, ne Durrės

Zbatimi filloi me 2013.
Ecuria e projektit
Kontraktori i punimeve : Dega nė Shqipėri “C.E.L.I” dhe “Alba Konstruksion”

Vlera e objektit tė rishikuar: 1,256,000,000

Objektivi kryesor i projektit ėshtė:

Realizimi i Rezervuarve te rinj 2x2000 m3, ne Koder Arapaj

Realizimi i linjes kryesore prej 17,200 ml, nga pika “Pus shuarje Kavaje” deri ne koder Arapaj ”Ndertim depo e re 2x2000 m3”

Projekti ka pėrfunduar dhe ėshtė nė proces kolaudimi

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės