23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Furnizimi me Ujė dhe Saniteti nė Orikum

Financuar nga Banka Islamike pėr Zhvillim
Ne shumen 12,400,000 USD Kredi
Zbatuar nga PIU Islamik, ne Vlorė

Zbatimi filloi me 2012. Mbaron mė 2017.
Ecuria e projektit
Zbatimi i projektit filloi nė vitin 2012 dhe pėrfundoi nė vitin 2016.

Punimet e projektit konsistuan nė:

Shtrirjen e linjave tė rrjetit tė ujėsjellėsit dhe kanalizimeve

Ndėrtimin e 5 depove tė ujit tė pijshėm

Ndėrtimi i stacioneve tė pomave pėr rrjetin e ujėsjellėsit dhe tė kanalizimeve

Ndėrtimi i Impiantit tė trajtimit tė ujrave tė zeza

Ka pėrfunduar pa problematika faza e garancisė sė difekteve dhe vepra ėshtė marrė nė dorėzim nga UK Vlorė.CLICK
CLICK
CLICK
CLICK
CLICK
CLICK

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės