23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Furnizimi me ujė i plazheve Durrės-Kavajė nga pusshpimet e Ēermės,Loti I

Ne shumen 314,035,787 Leke Buxheti Shtetit
Zbatuar nga AKUK, ne Durrės

Zbatimi filloi me 2013.
Ecuria e projektit
Vlera e plotė: 314,035,787 Lekė me Tvsh

Kontraktori: "CURRI" & "GECI"

Projekti parashikon:

Nė kuadrin e ujėsjellėsit “Furnizimi me ujė i plazheve Durrės-Kavajė nga pusshpimet e Ēermes’, Loti I” pėrmbledh punimet e ndėrtimit tė 5 puseve tė ēpimit dhe lidhjen e tyre me depon 1000 m3 qė do tė ndėrtohet e re nė stacionin e pompave tė Ēermės; Rehabilitimin e stacionit tė pompmit tė Ēermes; ndertimin e depos 1000 m3 ne Cerme dhe ndertimin e dpos 4000 m3 ne Maskuri (2x2000 m3); ndertimin e linjes nga stacioni i pompimit cerme me tubo gize deri ne takimin me Lotin II, ne gjatesi 1512 ml, dhe linjen nga Peroi inAgait deri ne Depon Maskuri, si dhe ndertimin e pasareles per kalimin e lumit Shkumbin.Punimet e realizuara deri tani jane si me poshte:Eshte realizuar linja me tubo gize Ų 500 mm nga Stacioni Cerme deri ne takimin me lotin e II, me gjatesi 2200 ml dhe linja nga perroi i Agait deri ne depon 4000 m3 ne Maskuri me gjatesi 660 ml. (gjithesej L=2860 ml)

Eshte ndertuar linja e lidhjes se puseve te cpimit deri ne Depon 1000 m3 ne Cerme me tub PEDN280PN10 me gjatesin 790 ml.

Eshte ndertuar konstruksioni I depos 1000 m3 prane stacionit te pompimit ne Cerme dhe jane ndertuar pllakat dhe muret e depove 2000 m3 ne Maskuri.

Eshte ndertuar bazamenti i pasareles mbi lumen Shkumbin.

Gjatesia e pergjitheshme e tubacioneve te gizes dhe PE te vendosura ne veper L=3.65 km.

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės