23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Pėrfundimi i rrjetit tė Kanalizimeve tė Ujrave tė Zėza nė zonėn e Pėrroi i Agait - Qerret, LOTI II (Linjat KUZ Pėrroi Agait, Stacioni Pompimit Nr.1 deri tek Stacioni Pompimit Nr.2)

Ne shumen 397,760,344 Leke Buxheti Shetit

Zbatimi filloi me 2016.
Ecuria e projektit
Ndėrtimi i rrjetit KUZ shėrben pėr largimin e ujrave tė zėza dhe pėrmirėsimin e jetėsės sė 20000 banoreve tė zonės qė mbulon projekti. Zbatimi i punimeve tė ndertimit, kolektori kryesor vazhdimi, linjat sekondare, FV pusetash.

Realizimi i punimeve ka arritur nė masėn 60%.Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės