23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi 
Ndėrtimi i rrjetit KUZ (Vlorė,Ksamil,Kavajė dhe Shėngjin), IPA 2009.

Financuar nga Komuniteti Europian
Ne shumen 14,381,885 Euro
Zbatuar nga IPA (Komuniteti Europian),

Zbatimi filloi me 2012. Mbaron mė 2017.
Ecuria e projektit
Objektivi kryesor i kėtij projekti ėshtė ndėrtimi i rrjetit sekondar dhe terciar pėr Vloren Ksamil dhe Shėngjin. Nė Kavajė do tė zgjerohet Impianti i Trajtimit tė Ujrave pėrdorura.

Punimet nė kėtė projekt kanė pėrfunduar.

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės