23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.

HOME » SH.A. Ujesjelles  » Lista e Ndermarrjeve 
LISTA E NDERMARRJEVE
NDERMARRJALLOJIAKTIVITETI
Bashkia Puke Sh.A UK INFO
Berat Sh.A UK INFO
Berat-Kuēovė Sh.A UK INFO
Bilisht Sh.A U INFO
Bulqize Sh.A U INFO
Burrel Sh.A U INFO
Delvine Sh.A U INFO
Diber Sh.A U INFO
Divjake Sh.A U INFO
Durres Sh.A U INFO
Elbasan (F) Sh.A UK INFO
Elber (sh.p.k) Sh.A U INFO
Erseke Sh.A U INFO
Fier Sh.A U INFO
Fush Arrez Sh.A UK INFO
Fush Kruje Sh.A UK INFO
Gjirokaster (Q) Sh.A UK INFO
Gjirokaster(F) Sh.A U INFO
Gramsh Sh.A U INFO
Has Sh.A UK INFO
Kamez Sh.A U INFO
Kavaje Sh.A U INFO
Kelcyre Sh.A U INFO
Korēe (F) Sh.A U INFO
Korēe (Q) Sh.A UK INFO
Kraste Sh.A U INFO
Kruje Sh.A UK INFO
Kuēove Sh.A U INFO
Kukes Sh.A U INFO
Kurbin Sh.A UK INFO
Lezhe Sh.A UK INFO
Libohove Sh.A UK INFO
Librazhd Sh.A UK INFO
Lushnje (F) Sh.A UK INFO
Lushnje (Q) Sh.A U INFO
Mallakaster Sh.A U INFO
Malsi e Madhe Sh.A U INFO
Mirdite Sh.A U INFO
Novosele Sh.A U INFO
Orikum Sh.A U INFO
Patos Sh.A U INFO
Peqin Sh.A U INFO
Permet Sh.A U INFO
Pogradec Sh.A U INFO
Poliēan Sh.A U INFO
Puke (F) Sh.A UK INFO
Rrogozhine Sh.A U INFO
Rubik Sh.A U INFO
Sarande Sh.A UK INFO
Selenice Sh.A U INFO
Shkoder (F) Sh.A UK INFO
Shkoder (Q) Sh.A UK INFO
Skrapar Sh.A U INFO
Tepelene Sh.A U INFO
Tirane(Q) Sh.A U INFO
Tropoje Sh.A U INFO
Ura Vajgurore Sh.A U INFO
Vau I Dejes Sh.A U INFO
Vlore Sh.A UK INFO

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės