23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Projekte  » Projekte me KfW 
Programi i Infrastrukturės Komunale I - Lezhė

Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Qeveria Zviceriane (SECO)
Ne shumen 12,000,000 Euro Grant/Kredi
Zbatuar nga DPUK, ne Lezhė
Zbatimi filloi me 2015. Mbaron mė 2017. Ecuria e projektit Nėpėrmjet rehabilitimit tė sistemit tė furnizimit me ujė te pijshėm synohet furnizimi i vazhdueshėm dhe pa ndėrprerje 24 ore i popullsisė nė qytetin e Lezhės dhe fshatin Balldren. Gjithashtu nėpėrmjet mbėshtetjes institucionale synohet ngritja e kapaciteteve tė Sh.a. Ujėsjellės Kanalizime Lezhė, rritja e nivelit tė faturimeve dhe arketimeve, eleminimi i lidhjeve tė paligjshme, rritja e mbulimit tė kostove. Nėpermjet instalimit tė paisjeve teknologjike bashkėkohore synohet rritja e efiēensės dhe reduktimi i konsumit tė energjisė elektrike. 

Punimet kanė pėrfunduar dhe ka filluar faza 12-mujore e garancisė.

CLICK
CLICK
CLICK
CLICK


Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės