23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Projekte  » Programi IPA (KE) 
Ndėrtimi i rrjetit KUZ (Vlorė,Ksamil,Kavajė dhe Shėngjin), IPA 2009.

Financuar nga Komuniteti Europian
Ne shumen 14,381,885 Euro 
Zbatuar nga IPA (Komuniteti Europian), 
Zbatimi filloi me 2012. Mbaron mė 2017. Ecuria e projektit Objektivi kryesor i projektit ėshtė ndėrtimi i rrjetit sekondar dhe terciar pėr qytetet Vlore, Ksamil dhe Shėngjin. Nė zonen e Kavajės projekti konsistoi nė zgjerimin e impianti tė trajtimit tė ujrave tė pėrdorura.

Punimet kanė pėrfunduar dhe janė nė fazėn e garancisė sė difekteve


Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės