23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Kontaktet  » Kontaktet 
Kontakt

 

 

Agjencia Kombėtare e Ujėsjellės Kanalizimeve

Drejtori i Pėrgjithshem
Arben Skėnderi   TEL: 042256091
Email: akuk@akuk.gov.al
        

 

  


Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės