HOME » Strategies 
STRATEGJIA KOMBĖTARE SEKTORIALE E SHĖRBIMEVE TĖ FURNIZIMIT ME UJĖ DHE KANALIZIMEVE 2011- 2017

For more information, click here


Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

 

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės