HOME » Introduction  » About DPUK  » Regulation 
RREGULLORE E FUNKSIONIMIT TĖ DREJTORISĖ SĖ PĖRGJITHSHME TĖ UJĖSJELLES KANALIZIME (DPUK)

Pėr mė shumė...


Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

 

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės