23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
HOME » Prezantimi  » Rreth DPUK  » Rregullore 
RREGULLORE E FUNKSIONIMIT TĖ DREJTORISĖ SĖ PĖRGJITHSHME TĖ UJĖSJELLES KANALIZIME (DPUK)

Pėr mė shumė...


Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės