HOME »   » Foreign Investment 
Financime te huaja

Furnizimet me ujė i Qytetit Peshkopi
Financuar nga Qeveria Austriake
Furnizimi me Ujė dhe Saniteti nė Orikum
Financuar nga Banka Islamike pėr Zhvillim
Kanalizimete e qytetit Bilisht
Financuar nga Qeveria Austriake
Mbrojtja mjedisore e liqenit tė Ohrit, Kanalizimet e Ujėrave tė Zeza Pogradec (Faza III)
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPA 2010)
Programi i Infrastrukturės Komunale I & II Fier
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPF)
Programi i Infrastrukturės Komunale I & II Sarandė
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPF)
Programi i Infrastrukturės Komunale I - Gjirokastėr
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPF)
Programi i Infrastrukturės Komunale I - Lezhė
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Qeveria Zviceriane (SECO)
Programi i Infrastrukturės Komunale II - Berat-Kuēov
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPA 2010)
Programi i Infrastrukturės Komunale II - Kamėz
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPA 2010)
Programi i Infrastrukturės Komunale II - Lushnje
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW) dhe Bashkimi Europian (IPA 2010)
Projekti i Investimeve nė Sektorin e Ujit
Financuar nga Banka Botėrore
Projekti i Kanalizimeve Korēė III dhe IV IPA 2010
Financuar nga Qeveria Gjermane (KFW), Komiteti Europian ( KE )

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

 

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės