23/05/2013
EIA WSIP May 19 Final Draft Cleared for Public Consultations.
23/05/2013
Raporti Final i Workshopit me Pronaret_Janar2013.
23/05/2013
Final Analytical Report_clearENG_January2013.
Furnizim me ujė tė pijshėm i disa fshatrave, Komuna Gjoricė dhe Komuna Ostren
ne shumen 101,384,826 Leke , zbatuar nga Bashkia Bulqiz, ne Dibėr
Furnizimet me ujė i fshatrave tė Komunės Golem
ne shumen 424,563,847 Leke , zbatuar nga DPUK, ne Durrės
Furnizimet me ujė i Qytetit Peshkopi
Financuar nga Qeveria Austriake, ne shumen 4,000,000 Euro Kredi, zbatuar nga DPUK, ne Dibėr
Furnizimi me ujė dhe mbrojtja mjedisore e liqenit tė Shkodrės
Financuar nga KfW, ADA,SECO, Qeveria Shqiptare, ne shumen 19,450,000 Euro Grant, zbatuar nga PIU Austriak, ne Shkodėr
Furnizimi me Ujė dhe Saniteti nė Orikum
Financuar nga Banka Islamike pėr Zhvillim, ne shumen 13,351,000 Euro Kredi, zbatuar nga PIU Islamik, ne Vlorė
Furnizimi me ujė i fshatit Jorgucat me pus-ēpime
ne shumen 36,241,028 Leke , zbatuar nga Bashkia Dropull, ne Gjirokastėr
Furnizimi me ujė i fshatrave Vranisht, Fajzė,Liqeni i kuq, Komuna Fajzė
ne shumen 99,996,093 Leke , zbatuar nga Bashkia Has, ne Kukės

Drejtoria e Përgjithshme e Ujësjellës Kanalizime
Adresa: Rr: "Sami Frashëri", Nr.4
Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax +355 4 2256091

Kėshilli i Ministrave
Ministria e Transportit dhe Infrastrukturės


MONITORIMI I PERFORMANCĖS
PĖR SEKTORIN
E UJĖSJELLĖS-KANALIZIMEVE
NĖ SHQIPĖRI